A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Уплатнівський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Новини та анонси

Дата: від до Скинути

До 265 річниці з дня народження Йоганна Фрідріха Шіллера(10 листопада 1759 року-1805)

До 265 річниці з дня народження Йоганна Фрідріха Шіллера(10 листопада 1759 року-1805), видатного німецького поета і драматурга , вчитель німецької мови Уплатнівського ліцею, ГоловашЛ.Л. з учнями 9 класу  провели  06.11.2024 р.позакласний захід на тему: «Мужньо і сміло вперед променем світла мчу…».Учні краще ознайомилися з автобіографією поета та головними творами Й.Ф.Шіллера.

13:41 07.11.2024

ЯК ЗАПОБІГТИ ОТРУЄННЮ ГРИБАМИ: ПОРАДИ

Як запобігти отруєнню грибами: поради Підвищена вологість та висока температура на початку жовтня відкрили початок осіннього сезону грибів. Разом із тим, різко зросла кількість отруєнь. За оперативними даними, з початку 2024 року, від отруєння дикорослими грибами постраждали 90 осіб, із них — 19 дітей, тільки за перші два тижні жовтня отруїлися грибами 55 людей, із них — 9 дітей. Завдяки оперативній роботі медиків всі постраждалі живі та отримують необхідну допомогу.

15:35 17.10.2024

16 жовтня в учнів 3 класу КЗ «Уплатнівський ліцей» відбувся урок під назвою «Люби і знай свій рідний край !» .

16 жовтня в учнів 3 класу КЗ «Уплатнівський ліцей» відбувся урок під назвою «Люби і знай свій рідний край !» . Такі уроки проводяться в нашому ліцеї з метою: виховувати любов до Батьківщини , розвивати в дітей прагнення бути свідомим громадянином України, виховувати любов до рідного краю, його традицій і обрядів, формувати високі громадянські якості: патріотизм, людяність, доброту, милосердя та працьовитість.

16:15 16.10.2024

ТАРІЛКА ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ

  Тарілка здорового харчування Тарілка здорового харчування — це концепція, розроблена експертами Гарвардського університету, яка допомагає налагодити харчування, а вибір корисних продуктів зробити простим і зрозумілим. Вона слугує наочною ілюстрацією того, яким має бути приймання їжі, щоби вміст і співвідношення основних поживних речовин були максимально збалансовані.

10:26 14.10.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора